Gebruiksvoorwaarden
Zelf online een reis samenstellen

De dienst
MOTOERIT levert directe online reiszoekdiensten (waaronder, maar niet beperkt tot vergelijkingen van vlucht-, hotel- en autoverhuurprijzen) en andere reisgerelateerde diensten (de “stel zelf je reis samen dienst”) aan gebruikers via onze websites.

MOTOERIT is geen reisagent en is niet verantwoordelijk voor het aanbieden of voor het bepalen of controleren van de prijzen die van toepassing zijn op een van de reisopties of producten (zoals bijvoorbeeld hotels) waar u mogelijk naar zoekt, die u vinstrong op en/of boekt via de MOTOERIT website(s). Al deze Reisproducten van derden worden aangeboden door onafhankelijke reisagenten, luchtvaartmaatschappijen, hotels, touroperators of andere derden en zijn onderworpen aan de bepalingen en voorwaarden van die derden (bijvoorbeeld Booking.com).

Disclaimer voor prijsnauwkeurigheid en garantie
Het gebruik van de diensten en/of platformen van MOTOERIT is geheel op eigen risico.

Hoewel we een strikt beleid van ‘prijsnauwkeurigheid’ handhaven met alle partners die ons voorzien van reisgegevens en proberen te zorgen dat de content die worstrong getoond op of via de diensten en/of platformen van MOTOERIT up to date en accuraat is, kunnen we de betrouwbaarheid of accuraatheid van deze content niet garanderen. We bieden de diensten en/of platformen van MOTOERIT op een ‘zoals het is’ basis aan en ontkennen uitdrukkelijk alle waarborgen, voorwaarden en garanties van enig soort, uitdrukkelijk of impliciet, waaronder maar niet beperkt tot, de geïmpliceerde titelgaranties, niet-inbreuk, verkoopbaarheid en nauwkeurigheid, zowel als enige garanties die worden geïmpliceerd door het gebruik van handel, handelswijze of prestatiewijze. Voor zover door de wet is toegestaan, doen we u geen beloftes en geven we geen garantie dat de diensten en/of platformen van MOTOERIT (a) nauwkeurig, volledig of up to date zijn; (b) altijd beschikbaar zijn; (c) voldoen aan uw verwachtingen; of (d) veilig zijn of vrij zijn van fouten, storingen, defecten, virussen of malware.

Boekingen via MOTOERIT
MOTOERIT is geen reisagent en is niet verantwoordelijk voor het leveren van reisopties die worden getoond via de diensten en/of platformen van MOTOERIT of voor het bepalen of controleren van de prijzen die we tonen. Alle Reisproducten van derden die u vinstrong of boekt via de diensten en/of platformen van MOTOERIT worden aangeboden door onafhankelijke reisagenten, luchtvaartmaatschappijen, touroperators of andere derden (“Reisaanbieders”). MOTOERIT faciliteert uw boekingen met Reisaanbieders, maar is hier niet voor verantwoordelijk en heeft naar u geen aansprakelijkheid met betrekking tot deze boekingen. De identiteit van de betreffende Reisaanbieder en de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op uw boeking bij hen (“Voorwaarden van de Reisaanbieder”) zullen op het moment van de boeking aan u worden gemeld en u moet ervoor zorgen dat u ze leest en volledig begrijpt voordat u uw boeking voltooit. De Voorwaarden van de Reisaanbieder bepalen welke rechten u hebt bij de Reisaanbieder en leggen hun aansprakelijkheid verder uit voor het geval er iets verkeerd gaat. U stemt ermee in zich volledig te houden aan alle betreffende Voorwaarden van de Reisaanbieder. U erkent dat het overtreden van de algemene voorwaarden van de reisaanbieder kan leiden tot de annulering van tickets of reserveringen, intrekking van frequent flyer-mijlen en andere voordelen, en bijkomende kosten.

Beëindiging

MOTOERIT mag in zijn absolute discretie enige overeenkomst met u onder deze Voorwaarden op enig moment na kennisgeving aan u beëindigen en/of, als u een loginaccount hebt, door uw lidmaatschap en uw toegang tot uw account te annuleren. MOTOERIT kan uw gebruik van de diensten en/of platformen van MOTOERIT te allen tijde, zonder kennisgeving opschorten, zonder dat haar enige aansprakelijkheid ten laste kan worden gelegd.


Motoerit Binnen 24 uur reactie
  Goede nacht, waar kunnen wij je mee helpen?